Dålig uppdatering!!!

Riktigt dålig uppdatering har jag haft, men har haft mycket att göra!! Just nu är det mycket jobbsökande för utan jobb så no money elr som B säger " no money no funny " ahha sant fakts. Om du inte har pengar vad ska du då göra!! Annars så är allt ganska nice, har nästan övertallat min mamma att köpa hund så den planen fungerar; ska komma med en hund och säga till henne "  sorry , inget kvitto " hahah vad ska hon då säga :P

Såg ett riktigt intressant program nyss på 2:an om islam, dom pratade om hur alla länder tolkar islam och hur det har uppståt komplikationer!! Riktigt intressant fakts för koranen är rikitgt svår att tolka . speciellt på ett annat språk i och med att den är skriven på islams grundspråk arabiska så gör det att när amn översätter koranen till ett annat språk så blir det helt annorlunda ord och en helt annorlunda tolkning!!


Aja nu blire Tv.. see yah


I want a dog!!

Vet ni vad, jag vill ha en hund!! iEller i need a dog, vill ha nån som jag kan ha med mig hela tiden , nån jag kan vara med hela tiden och mysa och gosa med som är gjord utav päsl  ahhah låter sjukt !! Men nu kommer det stora problemet, min kära mamma vill inte att vi ska skaffa en hund, bara för att jävlas med henne ska jag komma hem med en dobermann!! Dom är stora like hell , för henne iaf haha

Har även kommit på en sak, jag kan verkligen inte göra bullar :s varje gng jag gjort dom så blir dom hårda som sten, så nu håller jag på meed att göra bullar till min syrra för hon ska ta med dt till skolan imon och det enda jag kan säga är att dom s***ungarna kmr förstöra sina tänder!!


yeah , think am going to do that =)







Dance is life


söndag 3 oktober ( mobil bloggar )

Länge sen man bloggade elr what ! Har ba inte vetat vad jag ska skriva och sedan inte orkat, ni vet själv att man kan ha såna dagar och då i mitt fall veckor man inte orkar nått. Men det nya i mitt liv är att jag har jobb pågång, yes äntligen . Sedan så ringer mitt sommarjobb in mig när dom behöver så har lite going on :-) Vintern har kommit, baby skulle följa mig en bit hem och vi frös sönder , fick stoppa mina händer i hans byxor för att inte frysa sönder haha även hans hund som är lika hårig som en arab ( skojar ) frös , buhu vintern är här!!!

RSS 2.0